Κοτόπουλο Μεξικάνικο με πουρέ πατάτας

  • € 20
  • - Κοτόπουλο
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
  • Χρόνος Εκτέλεσης: 50 λεπτά

Συνταγή για Μεξικάνικο κοτόπουλο.

Πρώτα κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε κομματάκια.

Καίμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές, για να σωθούν τα υγρά τους.

Βάζουμε το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.

Προσθέτουμε τα κομματάκια κοτόπουλου και συνεχίζουμε να τσιγαρίζουμε, μέχρι να ασπρίσει το κοτόπουλο.

Ρίχνουμε νερό, τον πελτέ ντομάτας, τα μπαχαρικά, ένα κύβο λαχανικών και τα βράζουμε για περίπου 40 λεπτά.

Στα 20 λεπτά, δοκιμάζουμε, εάν η σάλτσα είναι γευστική και εάν το κοτόπουλο έχει βράσει και αναλόγως προσθέτουμε ή όχι μπαχαρικά και νερό.  

Στο τέλος, αφήνουμε το μείγμα να σε χαμηλή θερμοκρασία να σιγοβράσει και να χυλώσει.

Για τον πουρέ πατάτας, στη συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιείται συσκευασία του εμπορίου, όπου περιγράφεται ο τρόπος παρασκευής του.

Καλή επιτυχία!!! 

  • Υλικά Συνταγής
  • Βίντεο Συνταγής
  • Map
  • 10 κοτοσουβλάκια στήθος.
  • 4 πιπεριές χρωματιστές.
  • 800 γρ. μανιτάρια.
  • Σάλτσα πελτέ 200 γρ.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι.
  • 2 κύβοι λαχανικών.
  • 1 φακελάκι πουρέ για 4 άτομα.
  • 1 κουτί μικρό γάλα φρέσκο.
  • Ελαιόλαδο.
  • Αλάτι, κόκκινο πιπέρι γλυκό, ρίγανη, πιπέρι, δυόσμο.

Παρόμοιες συνταγές

Σας άρεσε?Διαδώστε το!