Cheesecake γιαούρτι

  • € 12
  • - Κρέμα - Σαντιγί
  • Μερίδες: 15
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
  • Χρόνος Εκτέλεσης: 3 ώρες

Cheesecake  γιαούρτι

Το πιο εύκολο cheesecake που κάνατε ποτέ!

Αρχικά θρυμματίζουμε τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε και δημιουργούμε την βάση για το cheesecake! Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη για 10 περίπου λεπτά μέχρι να ετοιμάσουμε την “κρέμα”…

Συνεχίζουμε, φτιάχνοντας τη “κρέμα” μας με το γιαούρτι, το Φιλαδέλφεια και την άχνη ζάχαρη. Προσοχή στο γιαούρτι που θα διαλέξουμε. Να είναι 5 με 10% λιπαρά. Αν θέλουμε πιο light, τότε μεγάλη προσοχή να μην είναι πολύ αραιό! Τα χτυπάμε όλα μαζί για περίπου 5 λεπτά και στην συνέχεια απλώνουμε το μείγμα πάνω στη παγωμένη βάση από τα μπισκότα… Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες!

Όταν παγώσει, απλώνουμε την μαρμελάδα βύσσινο και το cheesecake γιαούρτι είναι έτοιμο!

Προσοχή!!! Αν επιλέξετε, γλυκό του κουταλιού βύσσινο, δεν θα αδειάσετε ολόκληρο το βαζάκι γιατί θα απορροφηθεί από το γιαούρτι και δεν θα είναι καθόλου εμφανίσιμο! Οπότε κόβετε το κομμάτι που θέλετε, βάζετε το γλυκό του κουταλιού βύσσινο και σερβίρετε…

Καλή επιτυχία!!!

Δείτε την συνταγή με φωτογραφίες.

  • Υλικά Συνταγής
  • Βίντεο Συνταγής
  • Map
  • 500γρ. γιαούρτι 5-10% λιπαρά.
  • 300γρ. μπισκότα (Digestive).
  • 150γρ. Βιτάμ.
  • 400 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια.
  • 150γρ. άχνη ζάχαρη.
  • Μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
  • Το ταψάκι έχει διάμετρο 25 εκατοστά.

Παρόμοιες συνταγές

Σας άρεσε?Διαδώστε το!