Στηρίζουν τα Μητσομαγειρέματα

Κατάστημα Tsolakis Bags Suitcases & More

 

Διαθέτει επώνυμες βαλίτσες και τσάντες, γυναικείες και αντρικές, από τις πιο γνωστές εταιρίες όπως, Y_not, Versace, Adonio Adriano, Silver Polo, Fragola , Fullah Sugah, National Geographic, Caterpillar, Polo και Diplomat. Επίσης, διαθέτει τεράστια ποικιλία από σχολικές τσάντες!!!

Υπάρχουν τρία σημεία πώλησης στην Κομοτηνή, στις παρακάτω διευθύνσεις: Κατάστημα 1ο: Αγίου Γεωργίου 5. Κατάστημα 2ο: Ηροδότου 11. Κατάστημα 3ο: Ηπείρου 8 

Email:tThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:698 4646147


Ξενοδοχείο Κυρίδης

Το ξενοδοχείο Κυρίδης βρίσκεται στην Κομοτηνή, στην οδό Λέοντος Σοφού 6. Είναι ξενοδοχείο τριών αστέρων και διαθέτει 67 δωμάτια με 133 κλίνες. Βρίσκεται στο κέντρο της Κομοτηνής, μόλις 150μ. από το κεντρικό πάρκο. Διαθέτει σύγχρονα δωμάτια με δωρεάν internet. Τα ευρύχωρα δωμάτια στο Kyridis Hotel είναι διακοσμημένα με ρουστίκ στοιχεία και διαθέτουν κλιματισμό, μίνι μπαρ, καλωδιακή τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στο τζάκι που βρίσκεται στο χώρο του λόμπι.
Το Ξενοδοχείο Κυρίδης απέχει 70χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και 50χλμ. από την πόλη της Ξάνθης.
Σας καλωσορίζουμε στην Κομοτηνή και είμαστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας στην πρωτεύουσα της Θράκης. Άλλωστε, γι’ αυτό είμαστε εδώ!

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: Ξενοδοχείο Κυρίδης - Κομοτηνή 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25310 73250-2

Fax: 25310 73253 


Κατίου Αθανάσιος

Εμπορία Μηχανημάτων & Υδραυλικών

Η εταιρεία "Αθανάσιος Κατίου" δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου από το έτος 1996.
Το αντικείμενο της εταιρείας είναι:
• Ειδικά εξαρτήματα ύδρευσης – άρδευσης.
• Αγροτικά μηχανήματα.
• Εργαλεία κήπου.
• Εργαλεία χειρός (Ηλεκτρικά).
• Ανταλλακτικά για όλα τα είδη.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Νομό Ροδόπης των εταιρειών Huqsvarna, Subaru, Karcher και Partner καθώς επίσης παρέχει και το service των παραπάνω εταιρειών. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα σε πελάτες όπως: Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, Ε.Τ.Β.Α. Ν.Ροδόπης, Πυροσβεστική υπηρεσία Κομοτηνής, ΥΔΡΩ Cosmos, 4η Ε.Μ.Α.Κ., Δήμο Κομοτηνής, Δήμο Σαππών – Μαρωνείας, Δήμο Ιάσμου καθώς και σε βιομηχανίες και σε ιδιώτες της περιοχής. Τα προϊόντα πληρούν όλα τα standard και τις τελευταίες προδιαγραφές.
Είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας - Φαξ: 2531022954


ΛΟΥ.ΚΙ - LOY.KI

Σπάνιες ποικιλίες καφέ απ' όλο τον κόσμο, επιλεγμένες μπύρες, καθαρά ποτά, τα καλύτερα cocktails και άρτια εξυπηρέτηση σε ένα χώρο μοναδικό...

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2531101486