Ομελέτα με πατάτες, λουκάνικο, πιπεριές και φέτα

  • € 10
  • - Αυγά
  • Μερίδες: 3
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
  • Χρόνος Εκτέλεσης: 10 λεπτά

Συνταγή για ομελέτα.

Τηγανίζουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια βρέχουμε το λουκάνικο για να το καθαρίζουμε από τη πέτσα, το κόβουμε ροδέλες και το τηγανίζουμε με λίγο σπορέλαιο. Προσέχουμε να μην ψηθεί πολύ ώστε να μείνει μαλακό και ζουμερό. 

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, τρίβουμε την φέτα, βάζουμε αλάτι, μισή κουταλιά της σούπας αλεύρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.

Σε ένα τηγάνι καίμε τη πράσινη πιπεριά, για 2 με 3 λεπτά, χωρίς να μαυρίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε τις πατάτες και το λουκάνικο. Μόλις "τηγανιστούν" ρίχνουμε και το μείγμα με τα αυγά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Καλή επιτυχία!!!

Δείτε την συνταγή με φωτογραφίες.

  • Υλικά Συνταγής
  • Βίντεο Συνταγής
  • Map
  • Πολλά αυγά (6+).
  • 3 με 4 πατάτες.
  • 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά. 
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό.
  • 1 κομμάτι φέτα.
  • Μισή κουταλιά της σούπας αλεύρι.
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο, σπορέλαιο.

Παρόμοιες συνταγές

Σας άρεσε?Διαδώστε το!