Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και ζαμπόν.

  • € 20
  • - Φούρνου
  • Μερίδες: 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
  • Χρόνος Εκτέλεσης: 25 λεπτά

Συνταγή για σουφλέ ζυμαρικών.

Βράζουμε τα ζυμαρικά, που επιλέγουμε, για 10 λεπτά περίπου.

Τρίβουμε στο ψιλό τρίφτη του ρεντέ το κεφαλοτύρι, το ζαμπόν και τη φέτα.

Σε ένα πυρέξ – ταψί βάζουμε τα ζυμαρικά, τα τριμμένα υλικά μας και την κρέμα γάλακτος. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, για να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Στο τέλος στρώνουμε το Γκούντα από πάνω και το βάζουμε στο φούρνο.

Αρχικά για 20 περίπου λεπτά, στο "πάνω - κάτω", στους 250 βαθμούς, ώστε να λιώσουν τα υλικά, να "βράσει" η κρέμα γάλακτος και να λιώσει το Γκούντα στην επιφάνεια του σουφλέ.

Στο τέλος βάζουμε το φούρνο στο γκριλ και τοποθετούμε το πυρέξ ψηλά για 2 με 3 λεπτά μόνο!!!

Προσοχή να μην καεί το Γκούντα, γιατί θα μυρίσει όλο το σουφλέ!!! Μόλις πιάσει μια κρούστα, το βγάζουμε.

Καλή επιτυχία!!!

Δείτε την συνταγή με φωτογραφίες.

  • Υλικά Συνταγής
  • Βίντεο Συνταγής
  • Map
  • Ένα με ενάμιση πακέτο ζυμαρικών βίδες ή πένες.
  • 300 με 400 γρ. φέτα.
  • 250 γρ. κεφαλοτύρι.
  • 1 ζαμπόν κονσέρβα.
  • 600 με 700 γρ. Γκούντα τριμμένο.
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος

Παρόμοιες συνταγές

Σας άρεσε?Διαδώστε το!