Cheesecake San Sebastian
- € 15
- - Κρέμα - Σαντιγί
- Μερίδες: 12
- Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
- Χρόνος Εκτέλεσης: 35 με 40 λεπτά
Συνταγή για cheesecake San Sebastian.
Θα χρειαστείτε μίξερ και όχι κουζινομηχανή. Θα κουραστεί λιγάκι το χέρι σας αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
Ξεκινάμε χτυπώντας 1 κιλό τυρί κρέμα. Βρείτε κάποιο φτηνό τυρί ή καμιά προσφορά γιατί είναι πολύ ακριβό... Αφού ενοποιηθεί καλά το τυρί, βάζουμε και τη ζάχαρη. Το χτύπημα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Προσθέτουμε και τις βανίλιες. Συνεχίζουμε ρίχνοντας στο μείγμα ένα ένα τα αυγά. Τα χτυπάμε και αυτά και τώρα βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Στο τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι, 5 με 6 γεμάτες κουταλιές της σούπας. Αυτό ήταν. Το αδειάζουμε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί τσέρκι. Το ταψάκι που χρησιμοποιήσαμε έχει διάμετρο 25 εκατοστά.
Ψήνουμε λοιπόν σε προθερμασμένο φούρνο στο πάνω κάτω, στους 220 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά, μέχρι να πιάσει η επιφάνεια ένα καφέ σκούρο χρώμα.
Το cheesecake είναι έτοιμο! Πρέπει να το αφήσουμε να κρυώσει, να παγώσει… Κάντε λίγο υπομονή!
Σερβίρετέ το σκέτο ή με κάποια μαρμελάδα δαμάσκηνο – φρούτα του δάσους!!!
Το διατηρούμε στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!!
Δείτε το αναλυτικό βίντεο της συνταγής στο YouTube και στην καρτέλα "Βίντεο Συνταγής".
#συνταγεςμαγειρικης #syntagesmageirikis #cheesecake #sansebastian #chesecakesansebastian #mitsomageiremata
Η συνταγή είναι από The Easy Baker: https://thebusybaker.ca/san-sebastian-cheesecake/
- Υλικά Συνταγής
- Βίντεο Συνταγής
- Map
- 1 κιλό τυρί κρέμα
- 2 κούπες ζάχαρη (450γρ)
- 5 αυγά
- 2-3 βανίλιες
- 5 - 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200ml κρεμά γάλακτος 35% (1 κούπα)