Βραστό - Κρεατόσουπα

  • € 15
  • - Μοσχάρι
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
  • Χρόνος Εκτέλεσης: 40 + 50 λεπτά

Συνταγή για βραστό ή κρεατόσουπα.

Αρχικά πρέπει να ξαφρίσουμε το κρέας. Οπότε το πλένουμε, το βάζουμε μέσα στη χύτρα, προσθέτουμε μόνο νερό μέχρι τη μέση (της χύτρας) και το βράσιμο ξεκινά!!! Η ένταση είναι στο μέγιστο!!! Με μια τρυπητή κουτάλα ξαφρίζουμε το κρέας και όταν καθαρίσει τελείως, κλείνουμε το καπάκι της χύτρας και περιμένουμε να σηκωθεί η βαλβίδα. Δεν χαμηλώνουμε την ένταση της κουζίνας αν δεν σηκωθεί η βαλβίδα! Όταν σηκωθεί, βάζουμε στο δύο (2) τον διακόπτη της κουζίνας και αρχίζουμε το μέτρημα…

35 με 40 λεπτά είναι αρκετά για να μαλακώσει το μοσχάρι. Εξαρτάται από την χύτρα. Προσοχή λοιπόν στα μαγειρικά σκεύη που έχει ο καθένας!

Όση ώρα περιμένουμε το κρέας, ετοιμάζουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες, τα καρότα και το σέλινο! Τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε και τα βάζουμε σε ένα λεκανάκι με νερό.

Το κρέας έβρασε! Οπότε στραγγίζουμε τα λαχανικά και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα! Προσθέτουμε αρκετό αλάτι και ελαιόλαδο και τα βράζουμε όλα μαζί μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Θα χρειαστούμε ακόμη 50 λεπτά περίπου!

Το βραστό μας είναι έτοιμο! Σερβίρουμε με λίγο λεμόνι!!!

Καλή επιτυχία!!!

#συνταγεςμαγειρικης #syntagesmageirikis #vrasto #kreatosoupa

Δείτε την συνταγή με φωτογραφίες.

  • Υλικά Συνταγής
  • Βίντεο Συνταγής
  • Map
  • 1 κιλό κρέας μοσχάρι (στρογγυλό ή χτένι).
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια.
  • 5 με 6 πατάτες.
  • 5 με 6 καρότα.
  • 1 σέλινο.
  • Αλάτι, ελαιόλαδο.

Παρόμοιες συνταγές

Σας άρεσε?Διαδώστε το!