Μακαρονάδα Έβερεστ

  • € 12
  • - Σπαγγέτι
  • Μερίδες: 3
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
  • Χρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά

Συνταγή για μακαρόνια με κρέμα γάλακτος.

Βράζουμε τα ζυμαρικά, που επιλέγουμε για 10 λεπτά περίπου.

Ξαφρίζουμε τα κομματάκια κοτόπουλου, προσθέτουμε ένα κύβο λαχανικών και τα βράζουμε, μέχρι να μαλακώσουν, για 20 λεπτά περίπου.

Για τη σάλτσα, καίμε πρώτα τα μανιτάρια, μέχρι να σωθούν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το κομμένο κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Βάζουμε και τα βρασμένα κομματάκια κοτόπουλου και τα μπαχαρικά (αλάτι - πιπέρι - ρίγανη - αρκετό δυόσμο) και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία της κουζίνας και σιγοβράζουμε, μέχρι να πηκτώσει η σάλτσα.

Τέλος, σερβίρουμε τα μακαρόνια στο πιάτο περιχύνοντάς τα με τη λευκή σάλτσα.

Καλή επιτυχία!!!

Δείτε την συνταγή με φωτογραφίες.

  • Υλικά Συνταγής
  • Βίντεο Συνταγής
  • Map
  • 1 πακέτο μακαρόνια (νο.10).
  • 4 με 5 κοτοσουβλάκια.
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος.
  • 500 γρ. μανιτάρια.
  • 1 κρεμμύδι.
  • Ελαιόλαδο.
  • 1 κύβο λαχανικών.
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και αρκετό δυόσμο!

Παρόμοιες συνταγές

Σας άρεσε?Διαδώστε το!